Dni Otwarte Funduszy Europejskich 2018

W imieniu Wicemarszałka Województwa Zachodniopomorskiego Jarosława Rzepy Stowarzyszenie Środkowopomorska Grupa Działania serdecznie zaprasza beneficjentów poddziałania 19.2 Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich 2014-2020 do udziału w V edycji ogólnopolskiej akcji promocyjnej pn. „Dni Otwarte Funduszy Europejskich”, która odbędzie się w terminie od 11 do 13 maja 2018 r.

Koordynatorem tegorocznej edycji jest Ministerstwo Rozwoju we współpracy z instytucjami zajmujących się Funduszami Europejskimi w Polsce. Dzięki udziałowi w Dniach Otwartych każdy zgłoszony beneficjent otrzyma możliwość dodatkowej promocji swojego projektu i stanie się uczestnikiem ogólnopolskiego przedsięwzięcia organizowanego pod jednym, wspólnym szyldem.

Dodatkowe informacje na temat planowanej akcji dostępne są na stronach www.prow.wzp.pl oraz www.zachodniopomorskie.ksow.pl