"Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie".

Operacja mająca na celu sprawne wdrażanie Strategii Rozwoju Lokalnego Kierowanego przez Społeczność (LSR), w tym realizację Planu Komunikacji, współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania 19 „Wsparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER” w zakresie poddziałania 19.4 „Wsparcie na rzecz kosztów bieżących i aktywizacji” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014 – 2020.

Przewidywane wyniki operacji: postęp finansowy we wdrażaniu operacji w ramach LSR.

Treść strony internetowej opracowana przez Stowarzyszenie Środkowopomorska Grupa Działania.

WELCOME TO OUR WEBPAGE

Środkowopomorska Action Group Association is a partnership of three sectors, which includes public, social and economic sector entities as well as residents of 15 municipalities located in the area of the Local Development Strategy. The Association is one of the Local Action Groups in West Pomerania province implementing the Rural Development Programme for the years 2014-2020.

GRANTS

LET'S GET TO KNOW EACH OTHER

Aleksandra Wołujewicz

Dyrektor Biura