Szkolenie do konkursu Działania informacyjno - promocyjne

16.04.2018 | Dodał: Administrator

Stowarzyszenie Środkowopomorska Grupa Działania zaprasza na bezpłatne szkolenie dotyczące zasad przyznawania pomocy w ramach konkursu nr 2/2018/G DZIAŁANIA INFORMACYJNO - PROMOCYJNE, które odbędzie się w dniu 27 kwietnia 2018 r. w godz. 11.30 - 15.00 w Powiatowym Urzędzie Pracy w Koszalinie, ul. Racławicka 13, sala 403 (IV piętro).

Zakres szkolenia:

- Zasady udzielania wsparcia w ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 dla podmiotów ubiegających się o powierzenie grantu w ramach działania 19.2 "Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność."

- Najistotniejsze elementy procedury wyboru grantobiorców i oceny wniosków o powierzenie grantów.

- Lokalne Kryteria Wyboru jako podstawa oceny i wyboru wniosków o powierzenie grantów przez Radę Oceniającą LGD.

- Zobowiązania Grantobiorców wynikające z Umowy o powierzenie grantu.

- Zasady wypełniania Wniosku o powierzenie grantu.

Uczestnictwo w szkoleniu jest punktowane w ramach oceny zgodności projektu z lokalnymi kryteriami wyboru.

Wymagane jest wcześniejsze zgłoszenie uczestnika pod numerem tel. 94 340 24 58 lub elektronicznie na adres: biuro@stowarzyszeniesgd.pl