Szkolenie do konkursu Działania informacyjno - promocyjne

27.09.2018 | Dodał: Administrator

Stowarzyszenie Środkowopomorska Grupa Działania zaprasza na bezpłatne szkolenie dotyczące zasad przyznawania pomocy w ramach konkursu nr 3/2018/G DZIAŁANIA INFORMACYJNO - PROMOCYJNE,  które odbędzie się w dniu 10 października 2018 r. o godz. 13.00 w Starostwie Powiatowym w Koszalinie,    ul. Racławicka 13, sala 409 (IV piętro).

Zakres szkolenia:

- Zasady udzielania wsparcia w ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020                    dla podmiotów ubiegających się o powierzenie grantu w ramach działania 19.2 "Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność."

- Najistotniejsze elementy procedury wyboru grantobiorców i oceny wniosków o powierzenie grantów.

- Lokalne Kryteria Wyboru jako podstawa oceny i wyboru wniosków o powierzenie grantów przez Radę Oceniającą LGD.

- Zobowiązania Grantobiorców wynikające z Umowy o powierzenie grantu.

- Zasady wypełniania Wniosku o powierzenie grantu.

Uczestnictwo w szkoleniu jest punktowane w ramach oceny zgodności projektu z lokalnymi kryteriami wyboru.

Wymagane jest wcześniejsze zgłoszenie uczestnika pod numerem tel. 94 340 24 58 lub elektronicznie na adres: biuro@stowarzyszeniesgd.pl