Doradztwo w ramach konkursu Zakładanie działalności gospodarczej

SŚGD informuje, że w trosce o bezpieczeństwo Państwa i pracowników biura w związku z epidemią wirusa SARS-CoV-2, doradztwo indywidualne w naborze wniosków nr 1/2022 Zakładanie Działalności Gospodarczej odbywać się będzie wyłącznie po uprzednim telefonicznym umówieniu spotkania. Prosimy o ograniczenie wizyt do niezbędnego minimum i korzystanie z doradztwa w formie telefonicznej z możliwością uzupełnienia podpisu w rejestrze doradztwa w momencie składania wniosku o przyznanie pomocy.

Złożenie wniosku o przyznanie pomocy również należy poprzedzić kontaktem telefonicznym z biurem SŚGD. Jednocześnie w Biurze SŚGD może przebywać tylko jedna osoba składająca wniosek lub korzystająca z doradztwa. Osoby wchodzące do biura SŚGD są zobowiązane do przestrzegania nakazu zakrywania ust i nosa przy pomocy maseczki oraz dezynfekcji rąk zgodnie z komunikatami znajdującymi się przy wejściu.

Osoby zarażone Covid-19 lub przebywające na kwarantannie lub w miejscach, które są ogniskami, proszone są o bezwzględne powstrzymanie się od załatwiania spraw w formie kontaktu bezpośredniego.

Do Państwa dyspozycji są następujące numery telefonów: 94 340 24 58, 517 311 023, a także skrzynka biuro@stowarzyszeniesgd.pl. Zapraszamy.